TV-sztárok

Ő Hódi Pamela új szerelme

Talán most végre kiderült, ki csavarta el Hódi Pamela fejét.

Hódi Pamela új szerelme kiapadhatatlan pletykaforrásnak bizonyul a héten. Az eddig névtelenségbe burkolózó „híresség” állítólag három hónapja jár hivatalosan Pamelával, de sokkal régebb óta ismerik egymást, és most az is kiderült, honnan.

„Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle. Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből. Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság” – mondta Hódi Pamela.

Hódi Pamela

A Bors úgy tudja, a titokzatos férfi nem más mint Tóth Bence, a Mezőkövesd FC focistája. A huszonnyolc éves játékos korábban a Fradiban is megfordult, éppen akkor, mikor Hódi volt párja, Berki Krisztián vezette a csapatot. Tóth az U20-as válogatottal vb-bronzérmet szerzett 2009-ben, a lap szerint ez eddigi legnagyobb sikere.

Hódi Pamela sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az újság értesülését. „Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok” – fogalmazott a modell, aki a hetét leginkább azzal töltötte hogy mindenkinek lenyilatkozta, mennyire boldog új párja oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top