TV-sztárok

A hercegi pár is gyászolja Aviciit

Még a hercegi pár esküvője után rendezett fogadáson is fellépett a pénteken elhunyt Avicii. A svéd király fiát is lesújtotta a DJ halála.

Pénteken délután érkezett a hír, hogy holtan találták Omán fővárosában a 28 éves, világhírű lemezlovast, az Avicii művésznéven dolgozó Tim Berglinget. A svéd DJ producere megerősítette a hírt. Ma pedig már azt is tudjuk, hogy Avicii nyaralni érkezett Ománba, ahol a tervezettnél 8 nappal több időt töltött.

Avicii két éve vonult vissza, mivel súlyos alkoholfüggősége miatt komoly egészségügyi problémák jelentkeztek nála, többek között eltávolították a vakbelét és az epehólyagját is. Az utolsó, róla készült képeken már nagyon sovány volt, lábai olyan vékonyak voltak, mint egy 10-12 éves gyermeké.

Avicii károly fülöp herceg zsófia hercegné fellépés dj hercegi pár

Károly Fülöp svéd herceg és felesége is ott volt Avicii utolsó svédországi fellépésén. (Profimedia)

Nemcsak a zenészvilág gyászolja Aviciit, hanem a svéd királyi család is. Károly Fülöp herceg és felesége, Zsófia hercegné nagy rajongói a DJ-nek, még az utolsó svédországi koncertjén is ott voltak, és önfeledten csápoltak a lemezlovasnak. Amit ennél is kevesebben tudnak, hogy Avicii zenélt a herceg és a hercegné esküvője utáni fogadáson 2015-ben.

Íme egy videó arról, hogyan partizott Károly Fülöp és Zsófia az esküvőjén Avicii zenéjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top