TV-sztárok

Tokár Tamás a Fókusz új műsorvezetője

Tokár Tamást élő adásban mutatta be a nézőknek elődje, D. Tóth András.

Április 28-tól új házigazdája lesz az RTL Klub Fókusz és a Fókusz Plusz című műsorainak. Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást, hogy a jövőben vállalkozására koncentrálhasson.

A Fókusz és a Fókusz Plusz új műsorvezetőjét élő adásban mutatta be a nézőknek elődje, D. Tóth András. A 32 éves Tokár Tamásnak fiatal kora ellenére már komoly szakmai tapasztalata van: dolgozott többek a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban.

 

Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit, egy ilyen nagy múltú műsorban. Tamás hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is

– mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Klub és a Fókusz egy álom megvalósulását jelenti, és szakmailag is óriási lehetőség. Megtiszteltetés, hogy az ország legnézettebb infotainment műsorának egyik házigazdája lehetek, és Barabás Évi váltótársaként élő adásban köszönthetem hétköznap esténként a nézőket

– fogalmazott az újdonsült műsorvezető.

Tokár Tamást műsorvezetőként április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják először a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top