TV-sztárok

Farkasházi Réka fenékdublőrt használt

Farkasházi Réka bombatestet villantott, ledobta a textilt Nagy Ervin mellett A Tanár című sorozatban, ám az a bizonyos fenék valaki másé volt.

A negyvenévesen is remekül kinéző Farkasházi Réka Nagy Ervin karjaiban kötött ki A Tanár című sorozat legutóbbi részében. A jeleneteket még a színésznő harmadik terhessége előtt vették fel tavaly nyáron. Ám egy kis turpisságra fény derült, fenékdublőrt használt. A sorozat rendezője szerint nincs ebben semmi furcsaság.

„A dublőr egy bevett szokás itthon, Hollywoodban és a világ minden más pontján is. Azokat a jeleneteket, ahol nincs szükség a színész arcára, és csak egyes testrészeit mutatjuk, szinte mindenkor dublőrrel forgatjuk. De ez nemcsak a popsira vonatkozik, hanem a kézre, a lábra, a mellre, mindenre” – árulta el a Blikknek Kovács Dániel Richárd, az RTL Klub sorozatának rendezője, aki kihangsúlyozta: Farkasházi Réka szerinte tökéletes testtel érkezett a forgatásra, és a nézők semmilyen különbséget nem érzékel­tek volna, ha vele veszik fel a jelenetet.

Farkasházi Réka és Nagy Ervin | Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top