TV-sztárok

Kompromisszum nélkül (x)

Szeretek nassolni. Tudom, hogy szinte bűnnek számít manapság ezt kimondani, főleg úgy, hogy nő vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy azért nem akármit, és nem is mértéktelenül.


Délutánonként szükségem van valami finomságra. Hosszú a napom, és sokat dolgozom, így az uzsonna nálam nem marad el. Általában valami tejes édességet választok. A leggyakrabban krémtúrót. Imádom a lágy ízét, a különleges ízharmóniáját. Mondjuk, ezzel nem vagyok egyedül, hiszen Magyarországon évente 20 000 000 darab Milli Krémtúrót adnak el.

Körültekintően szoktam vásárolni, és mindig szem előtt tartom, hogy az, amit megeszem, ne csak finom, hanem egészséges is legyen. Nőként igazán fontos odafigyelnem arra, hogy megfelelő mennyiségű kalciumot fogyasszak. A Milli Krémtúróban 2,1 dl tej van, és napi két deci tej fedezi a napi ajánlott kalciumbevitel és B12-vitamin 30%-át. Elsősorban persze nem ezért, hanem a finom íze miatt választottam, de azért egyáltalán nem mindegy, hogy az elfogyasztott finomság csak üres kalória, vagy tápértéke is van.

Néhány hete azonban felfedeztem egy újdonságot, ami tényleg konkurenciát jelent az én imádott Milli Krémtúrómnak. Nem tudom, hogy kóstoltad-e már a Milli Rizses krémtúrókat, de ha nem, akkor itt az ideje, hogy belevesd magad az ízorgiába. A lágy és krémes krémtúróba belekerült egy új összetevő, ami természetesen nem más, mint a rizs. Mivel a tejberizst is imádom, úgy éreztem, ezt nem lehet kihagyni.

Nem tévedtem. A Milli Rizses krémtúró a tejberizsnél krémesebb, a krémtúrónál laktatóbb. A rizsszemek különleges textúrát adnak a Krémtúrónak, ami fokozza az élményt. Azt nem tudtam eldönteni, hogy egy még finomabb tejberizst, vagy egy még finomabb krémtúrót eszem-e. Talán nem is kell. Esetleg ha mégis szeretnék dönteni, azt mondanám, hogy a Milli Krémtúró Rizses-vaníliás egy még finomabb krémtúró, a Milli Krémtúró Rizses-fahéjas meg egy még finomabb tejberizs. Elég, hogy uzsonnára nekem tökéletes. Az egyedülálló rizses kiegészítéstől tényleg laktatóbb lett, így a hosszú napom nem úgy végződött, hogy farkaséhesen értem haza. Könnyű, krémes, finom, eltelít, de nem lesz tőle „kajakómám”. Végre nem kell kompromisszumot kötnöm, ha bekapnék valamit, hogy csillapítsam az éhségemet, de szeretnék valami igazán finomat enni.

Telepakoltam a munkahelyi hűtőt a kedvenceimmel. Már nem csak a „sima” Krémtúrók sorakoznak a polcon, hanem a Rizses Krémtúrók is. Amikor csak éppen kényeztetném magam valami finomsággal, jöhet a kedvenc Milli Krémtúróm, ha viszont megéhezem, nem kérdés, hogy a Milli Rizses krémtúrókat választom.

Próbáld ki te is!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.