TV-sztárok

Sörrel koccintott a 21. helyre az AWS

Az AWS-os srácok a metál jegyében ünnepeltél Eurovíziós helyezésüket, és így nyilatkoztak a sajtónak is.

Az AWS az Eurovízió döntője előtt nagy esélyesnek számított a fesztivál nagydíjára, ám végül a kőkemény metál szám alulmaradt a könyebben fogyasztható izraeli diszkószámmal szemben. Egészen pontosan a huszonegyedik helyen végzett a magyar induló, de nem távozott üres kézzel, az AWS ugyanis a legjobb színpadi effektek díjával lett gazdagabb.

A zenekar frontembere, Siklósi Örs reméli, hogy valami újat mutattak az Eurovízió közönségének, és mostantól minden évben lesz metál a nagy zenei megmérettetésen. De az énekes azt is elárulta, nem bánja, hogy véget ért a felhajtás.

“Nagyon, nagyon boldogok vagyunk, sőt, ha teljesen őszinte akarok lenni, örülök, hogy vége lett. Kicsit sok volt nekünk ez a pörgés, ami Portugáliában várt minket. Mi egy kis budapesti metál zenekar vagyunk, nem nekünk való az, hogy naponta kétszáz riporternek kelljen interjút adnunk. Nem néztünk a srácokkal semmilyen statisztikát, csak a legjobbat akartuk hozni a színpadon, megmutatva az embereknek, hogy a metál zenének is létjogosultsága van” – mondta Siklósi a Borsnak.

Az AWS tagjai “egy hatalmas pohár sörrel” koccintva tettek pontot a többhónapos megfeszített munka végére az eredményhirdetés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top