TV-sztárok

Aurelio emberrablás gyanúsítottja

Emberrablással gyanúsítják, eltűnt pénzt akart erőszakkal visszaszerezni...

Gyakorlatilag elsiklottunk Aurelio pénzlopásos sztorija felett, de kár volt. Miközben a a szerelmi életének részetei elég napi Aurelio-adaggal szolgáltak, addig egy sokkal súlyosabb ügyről most először a Story magazin számolt be. 

Ahogy mondtuk, az ügy egy pénzlopással kezdődött, még tavaly, erről a valósághős maga írt egy kisebb bejegyzést, miszerit Baján ellopta ktőle 180 ezer forintot. 

„Budos k*rv* Élet! Az van hogy aki ki vette a kabátomból vagy »megtalálta« a 180 valahány ezer Ft-om igen, szásznyolcvanezer a Cash bárba sejtem azt is hogy ki volt legyen boldog es költse Életre. Érdekes hogy Pesten ez sose történik meg velem..Ez van?! Sprite…”

Aurelio komoly bajba került

Ami kimaradt a leírásból az a folytatás. A Storyból kiderült, hogy egy tanú beszámolója szerint Aurelio az elkövetők után eredt a barátaival. 

„Kocsikkal, késekkel, valaki még azt is mondja, vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova” – mesélte a baja melletti falu kocsmárosa a magazin munkatársának, és azt is elmondta, hogy a gyerek csak két nappal később került elő. Ezután nem sokkal rendőrök kezdtek nyomozni, és Aurelio jelenleg gyanúsítottként kezelik. Az ellene szóló bizonyítékokról az ügyvédje nyilatkozott, valamint az ügyészség is megerősítette: Aurelio emberrablási ügybe keveredett. 

Részletek a Storyban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top