TV-sztárok

Majka a bibliából olvas fel esténként

Majka szeretné, ha a fiai képesek lennének különbséget tenni jó és rossz között, és lenne saját értékrendjük. Szerinte hinni valamiben a legszebb dolog a világon.

Majka esténként gyerekeknek írt bibliát olvas fel a nagyobbik fiának, a hétéves Mariánnak. Ez az esti rituáléjuk. A rapper szerint hinni valamiben a legszebb dolog a világon.

Ez a könyv gyerekeknek írt biblia, az ő szintjükön magyarázza el az ősi történetet – mondta a Borsnak Majka, aki nem a vallás, hanem a hit miatt tartja fontosnak mindezt. „A vallás háborúkat szít, embereket hergel egymás ellen, konfliktust generál. Nem vagyok vallásos. Ellenben úgy gondolom, hogy a hit, az nagyon fontos és szép dolog. Hinni kell valamiben, a fiaimnak is ezt tanítom. Ezért olvasok nekik. Ez a gyerekbiblia olyan olvasmány, mint Móricz Légy jó mindhalálig című regénye. Tökéletesen ábrázolt emberi jellemekkel ismerkedik meg az olvasó. Szeretném, ha a fiaim képesek lennének különbséget tenni jó és rossz között és, hogy legyen saját értékrendjük, amelyhez a későbbiekben majd ragaszkodnak” – mondta Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top