TV-sztárok

Varga Iza 16 éves lánya, Anna kamerák elé áll

Van előnye és hátránya is annak, ha az ember édesanyja ismert. Varga Iza lányainak természetes, hogy a Barátok közt-rajongók megállítják az anyjukat az utcán. Most pedig Anna úgy döntött, maga is kipróbálja, milyen a kamerák előtt.

Szó sincs arról, hogy a hírnév hajtaná Annát, mint mondja, nem készül az anyja nyomdokaiba lépni. Varga Iza nagyobbik gyereke azonban nem tudott ellenállni a felkérésnek.

„Nagyon meghatódtam, amikor kiderült, hogy a tini Nórát fogom alakítani. Különösen akkor, amikor megtudtam, hogy Szőke Bencével forgatok majd, aki apukája karakterét, Miklóst játssza. Kicsit besötétítették a hajam, hogy jobban hasonlítsak anyára. Retró ruhákat kaptam, még a karórám is fehér műanyagból volt” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő lánya, aki bármennyire is élvezte a forgatást, biztosan tudja, hogy nem akar színésznő lenni. 

„Kriminálpszichológus akarok lenni, bár anyu azt mondja, az kissé veszélyes tud lenni, épp elég izgalmas a pszichológia is. Meglátjuk, van még időm eldönteni, angol-kínai két tannyelvű iskolában tanulok, a nulladik év után most elsős vagyok, a pályaválasztás tehát még odébb van.”

Varga Iza és a lánya nagyon hasonlítanak egymásra, ez a magazinban megjelent régi és új képeken is látszik. Anna arról is mesélt, milyen érzés híres ember lányának lenni, és hogyan látja ő az anyukáját. 

Részletek a BEST magazinban.

Varga Iza és a lánya, Anna nagyon hasonlítanak egymásra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top