TV-sztárok

Elhalasztják a nászutat, már kedden hivatalos szereplés várja Harryt és Meghant

Bár Sussex újdonsült hercegének és hercegnéjének minden vágya az, hogy kis időre eltűnjön a világ elől, erre még jó ideig nem lesz lehetőségük. Már kedden hivatalos szereplés várja őket.

Miközben egy komplett világ analizálja Harry herceg és Meghan Markle szombati, tündérmesébe illő esküvőjét, amire a Windsor kastélybeli Szent György-kápolnában került sor, a friss házasoknak nem sok idejük van kiélvezni a boldogságot, és szusszanni egyet az ünnepségek után. Kedden ugyanis, már mint férj és feleség hivatalosak a Buckingham-palotába, hogy részt vegyenek a Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági partin.

És ezzel még nem ért véget a hivatalos teendők hosszú sora: októberben nemzetközösségi látogatást tesznek Ausztráliában, Új-Zélandon, Tongán és Fidzsin. Hogy ezután hosszabb időt töltsenek majd Meghan fogadott otthonában, Kanadában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top