Nagy Ervin kiakadt a szexjelenete miatt a Reggeliben

nlc | 2018. Május 28.
A Tanár című sorozat kapcsán beszélgettek Nagy Ervinnel ma az RTL Klub Reggeliben, és a színész láthatóan nehezen uralkodott magán, amikor a szexjeleneteiről képek kerültek elő, és kérdezni kezdték róluk.

A Tanár című sorozat kapcsán Nagy Ervin sok mindenről beszélt, például hogy milyen pozitív visszajelzéseket kapott egy-egy rész után. Ahogy mondta, fontos témákat feszegettek, és örül, hogy ez eljutott a nézőkhöz. Az RTL Klub Reggelijében a komolyabb beszélgetést Kiss Ramóna vezette át valami könnyedebb felé, de arra nem számított, hogyan reagál majd Nagy Ervin, amikor a hatalmas képernyőn a Farkas Rékával forgatott ágyjelenete villant fel. 

Nagy Ervin kiakadt, ezen Kiss Ramóna megrökönyödött, Peller Anna pedig eleinte nem akarta elhinni

„Ennek most nem nagyon örülök, de nem baj. Dádá a szerkesztőknek” – kezdte a színész, aztán egyre inkább belelovalta magát abba, hogy ez neki mennyire kellemetlen téma, pedig Kiss Ramóna igyekezett arra terelni a beszélgetést, milyen is egy színésznek a forgatáson vagy a színpadon a meztelenkedés, mi az a határ, ameddig elmennek, mit vállalnak be. Műfajtól függ-e, hogy művészfilm vagy vígjáték

„Látod, ez szerkesztés kérdése, ha ennyire kiemelik, akkor ez rögtön nagyon feltűnő. Hogyha ezt a mindennapos életünk részeként kezeljük…Most egy kicsit mérges vagyok” – folytatta Ervin, aki amúgy sem szereti kiteregetni az intim dolgait

Nagy Ervin kitörése mindenkit meglepett a stúdióban

Nem azért csinálom, hogy magamat mutogassam, 42 éves vagyok. Az élet részeként ezt az ember úgy kezeli, amikor ezt kiszerkesztik, akkor elkap a harci hév, és elrontják a kedvemet egész reggelre. Igen, ez a film része, de nem ezt kell kiemelni, nem kell a sorozatot azzal degradálni, hogy ilyet emelünk ki belőle. Őszintén szólva, beszélek én a meztelenkedésről, ha arról van szó, de szerintem ugorjuk ezt a témát. Nagyon rossz, hogy komolyan próbálok beszélni az iskolai bántalmazásról, a következő pedig a meztelen seggem. Nagyon mérges vagyok.

Itt megnézheted, hogyan hergeli magát Nagy Ervin a meztelenség miatt: 

 

 

Exit mobile version