TV-sztárok

Intim dolog derült ki Borbély Alexandráról és Nagy Ervinről

Kiderült, mit tart az egyik legjobb dolognak az életben Borbély Alexandra és Nagy Ervin. Nem szégyellték bevallani, ami nem is baj.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin a VIASAT3 Lakástalkshow  című műsorában vendégeskedett, ami ma 23 órakor lesz látható. Amikor a szerelmüket és párkapcsolatukat boncolgató társalgás egyik pontján be kellene fejezniük Lovász László mondatát, vagyis, hogy mit tartanak a legjobb dolognak az életükben, zavart kacagás tört ki mindkettőjükből, ami talán a szexuális életük kellemességére utalt, bár Borbély Alexandra viccesen tagadta, hogy ez jutott volna eszükbe:

„Mindketten egyszerre pirultunk el, nem láttátok?” – nevetett Ervin a párjára dőlve.
„Persze nem a szex, az túl snassz lenne…” – tette hozzá Alexandra ironizálva.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy a páros közös pontja a temperamentum. „Lobbanékony és mocskos szájú vagyok, de igyekszem ezt kezelni” – magyarázta Nagy Ervin. „Számomra ez nem zavaró, én is hasonló természet vagyok” – tette hozzá Borbély Alexandra, kiemelve, hogy mindkettejükre jellemző a temperamentumosság, de szerinte ez a tulajdonság egy színésznél előny.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top