nlc.hu
TV-sztárok

sztábabák születése

Magyar sztárbabák, akik 2022-ben látták meg a napvilágot

A teljesség igénye nélkül hozzuk a listát azokról a magyar hírességekről, akiknél idén bővült a család.

Idén – nem is egy hírességnél – születtek például ikrek.

Nádai Anikó és Hajmássy Péter

Nádai Anikó és Hajmássy Péter első gyermeke júliusban született meg. A műsorvezető közösségi oldalán tudatta a hírt követőivel.

„A boldogságunk határtalan, a szívünk csordultig. Üdv a nagyvilágban, kisbabánk” – írta a boldog anyuka a bejegyzésében.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Ikerlányai születtek Borbély Alexandrának és Nagy Ervinnek. Elza és Franciska október 12-én jöttek a világra, bár korábban az orvosok december elejére tették a szülés időpontját. Nagy Ervinnek már van egy 12 éves lánya, Lola, akivel szintén sok időt tölt.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Borbély Alexandra és Nagy Ervin (Fotó: Instagram)

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt februárban: megszülettek a hármas ikrei.

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” – írta Instagram- és Facebook-oldalán az énekesnő.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Októberben megszületett Dudás Mikiék második gyermeke. A kisfiú – aki 3490 grammal jött világra – a Dudás Miló nevet kapta. A párnak már van egy kislánya: Nara, aki 2019 márciusában jött a világra.

A Nyerő Páros 5. évadában megismert Dudás Miki és influenszer, modell kedvese április végén jelentették be az újabb gyermekáldást. A várandós Szigligeti Ivett egyébként 7. hónaposan még egy költözést is levezényelt.

Görbicz Anita és Vincze Ottó

Ugyancsak októberben született meg Görbicz Anita és Vincze Ottó második gyermeke.

“Újabb taggal bővült az ETO-család, hiszen a Győri Audi ETO KC elnöke, Görbicz Anita ma hajnalban, azaz 2022. október 22-én életet adott második gyermekének, Vincze Domonkosnak. A kisfiú 52 centiméterrel és 4110 gramm súllyal érkezett meg. Az édesanya és a baba is jól vannak. Gratulálunk Görbének, és természetesen Vincze Ottónak is, jó egészséget kívánunk az egész családnak!” – posztolta a klubja.

Verebes Linda és Pindroch Csaba

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda a Nők Lapja címlapján jelentették be, hogy a negyedik gyermeküket várják. „Sokan csodálkoznak, hogy még egy gyermeket vállalunk, de az ismerőseink között is több családban született négy-öt gyerek, úgyhogy van előttünk jó példa. Természetesen óriási logisztikát igényel majd egy ekkora családot működtetni, és én már három gyerek mellett is sokszor érzem úgy, hogy háromfelé kell szakadnom, de meg fogjuk oldani. Nagyon szép évek várnak ránk, boldogan nézünk elébe!” – mondta akkor a színésznő.

Palácsik Lilla és Visváder

Augusztus 20-ra volt kiírva Visváder-Palácsik Lilla, aki aznap bejelentkezett a kórházból és közölte, hogy még nem jön a baba. Három nappal később megszületett a pici, aki az Ábel nevet kapta.

„Isten áldásával a mai napon, 2022.08.23-án 15:32-kor megszületett második kisfiunk, Ábel. Anya és a Baba is egészségben jól vannak! Hálásak vagyunk, hogy ismét átélhettük ezt a csodát! Köszönjük a sok kedves üzenetet, szeretünk benneteket” – írta közösségi oldalán Visváder Tamás.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra

2022 áprilisában jött világra Rácz Jenőék kislánya, aki a Kamilla nevet kapta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top