nlc.hu
Sztárok

Sztárbabák, akik 2022-ben születnek

Sztárbabák, akik 2022-ben születnek

A teljesség igénye nélkül mutatjuk, kikhez érkezik a gólya.

A következő évben lesz, aki szülővé válik, és van, aki már rutinos apuka-anyuka lesz.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a közösségi oldalaikon osztották meg a nyilvánossággal, hogy hamarosan szülők lesznek. Rácz Jenő és Gyuricza Dóra 2021 augusztusában mondták ki a boldogító igent. Korábban már többször beszéltek róla, hogy hamarosan családot szeretnének, de nem részletezték, hogy mikor. Nemrég arról meséltek, hogy már az örökbefogadás is szóba került kettejük között, ám most egyelőre a saját gyermekükre koncentrálnak.

A pár a közösségi oldalán most azt is elárulta, hogy mi lesz a születendő kislányuk neve. “Nem tudom szavakba önteni az érzést. Rácz Kamilla, már nagyon várunk” – írta Rácz Jenő az Instagramon.

Hajdú Péter és Lang Eszter

Hajdú Péter augusztus elején jelentette be, hogy menyasszonya, Láng Eszter babát vár. Hatalmas volt az öröm, ugyanis tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt terhes, ám elveszítette a babákat. Azóta azonban minden jóra fordult, az is kiderült, hogy kisfiút várnak.

Hajdú Péterék babát várnak

(Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Czutor Zoli és Kilián Zsanett

Mint arról az nlc is beszámolt, Czutor Zoli 52 évesen újra apa lesz. Harmadik felesége, Czutor-Kilián Zsanett ugyanis várandós a harmadik közös gyerekükkel, aki a zenész hatodik gyereke lesz. A házaspár a Blikknek leleplezte a születendő kisbabájuk nemét és nevét. Kiderült, teljesült Zsanett nagy álma: kislányuk lesz. A március 27-én megszületendő kisbabájuk a Franciska nevet kapja.

Czutor Zoli és Zsani babát várnak

(Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

 

(Nyitókép:Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top