nlc.hu
Sztárok

Meglepetés sztárbabák

A sztárvilág legnagyobb meglepetés babái

Jócskán akadnak a magyar, és a nemzetközi sztárvilágban is olyan hírességek, akiknek sikerült eltitkolniuk a nyilvánosság elől terhességüket, vagy hogy babát fogadtak örökbe.

Pár napja robbant a hír, hogy Naomi Campbell 50 évesen édesanyja lett.

Ezekkel a szavakkal mutatta be a kislányát:

„Egy gyönyörű kis áldás engem választott az anyukájának. Annyira megtisztelő, hogy egy ilyen kis lélek érkezett az életembe, nincsenek szavak, amivel leírhatnám az életre szóló köteléket, ami összeköt veled angyalom. Nincs ennél nagyobb szeretet.”

Cameron Diaz

Tavaly januárban született meg Cameron Diaz és férjének első gyermeke, Raddix, akiről nem sokat tudni azóta sem, ahogy az sem világos a rajongónak, hogy adoptálták a kislányt vagy a színésznő volt állapotos, esetleg béranya hordta ki a csöppséget.

Eltiktolt sztárbabák

(Fotó: Getty Images/Tommaso Boddi)

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Tavaly február elején az énekes testvére kotyogta ki, hogy megszületett Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova harmadik gyermeke. Pár nappal később aztán a sztárpár is megerősítette a hírt, és megmutatták a babát. A sztárpár híres arról, hogy magánéletét óvja, már az ikrek érkezéséről sem osztottak meg túl sok információt a nagyérdeművel.

Eltiktolt sztárbabák

(Fotó: Getty Images/Larry Marano / Colaborador

Macaulay Culkin és Brenda Song

Április ötödikén megszületett Macaulay Culkin és barátnője, az egykori Disney-sztár, Brenda Song első gyermeke. A kisfiúnak a Dakota nevet adták Culkin testvérének tiszteletére, aki 2008-ban halt meg.

Eltiktolt sztárbabák

(Fotó: getty Images/Sarah Morris)

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

A színésznő is sokáig titkolta, hogy érkezik második gyermeke, akinek nevét egyelőre nem árult el. A 34 éves színésznő Ninát 2017-ben hozta világra.

(Fotó: Getty images/Theo Wargo)

(Fotó: Getty images/Theo Wargo)

Joaquin Phoenix és Rooney Mara

Tavaly  jött világra hollywood egyik legrejtélyesebb és mégis legszerethetőbb párja, Joaquin Phoenix és Rooney Mara első gyermeke. Rendkívüli módon derült ez ki – nem a szülők jelentették be közösségi oldalukon, ahogy az általában történni szokott ilyenkor, hanem Victor Kossakovsky mondta el egy kérdésre válaszolva a Zürichi Filmfesztiválon. Úgy került ez szóba, hogy a rendező Gunda című filmjénél Phoenix producerkedett.

(Fotó: Getty Images/Eric McCandless)

(Fotó: Getty Images/Eric McCandless)

Kossakovsky azt is elmondta, hogy Joaquin Phoenix és Rooney Mara kisfiukat a tragikusan fiatalon elhunyt River Phoenixről, Joaquin bátyjáról nevezték el.

Kylie Jenner

Kylie Jenner is sokáig titkolta, hogy babát vár. Kislányáról születése óta azonban folyamatosan oszt meg fotókat közösségi oldalain.

(Fotó: Getty Images/Toni Anne Barson)

(Fotó: Getty Images/Toni Anne Barson)

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly

Tavaly júniusban érkezett a csodálatos hír, hogy kisfiúval bővült Balsai Móni színésznő és férje Ujj Mészáros Károly családja. A Facebookon megosztott fotóból és üzenetből egyértelműen kiderült hogy közös életük egy mindent elsöprő, határtalan boldog szakaszba érkezett. A Blikk információi szerint a művésznő és rendező férje nyílt örökbefogadással adoptálták a kisfiút.

(Fotó: Sajtóklub)

(Fotó: Sajtóklub)

Anyaság minden korban: 

(Nyitókép: Getty Images/Tibrina Hobson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top