nlc.hu
Sztárok

Naomi Campbell anya lett

Anya lett az 50 éves Naomi Campbell, aranyos fotóval jelentette be

Az ötvenéves modell mindenkit meglepett a bejelentésével, Naomi Campbellnek nem győznek gratulálni.

A saját közösségi oldalán jelentette be Naomi Campbell, hogy anya lett, és ezekkel a szavakkal mutatta be a kislányát. 

„Egy gyönyörű kis áldás engem választott az anyukájának. Annyira megtisztelő, hogy egy ilyen kis lélek érkezett az életembe, nincsenek szavak, amivel leírhatnám az életre szóló köteléket, ami összeköt veled angyalom. Nincs ennél nagyobb szeretet.”

Anya lett az 50 éves Naomi Campbell

A modell megható gratulációkat kapott, különösen, mert köztudott volt, mennyire szeretne gyereket. Naomi Campbell évekig reflektorfényben élt, és mint minden ismert nőről, róla is többször lehetett hallani olyan pletykákat, hogy várandós. Az Evening Standardnak adott, három évvel ezelőtti interjúban a modell elárulta: rengeteget gondolt a gyerekvállalásra és mindenképpen anya szeretne lenni. 

„Örökké arra gondolok, de jó lenne egy gyerek, de nem éreztem az idő sürgetését. Ahogy a tudomány áll, szerintem akkor vágok ebbe bele, amikor csak akarok.”

Korábban a fogadott családjaként emlegette azokat, akiknek különösen szívén viselte a sorsát, és lányaként emlegette Ryan Destiny színésznőt, és Adut Akech modellt, aki csak mamának szólította Naomit. 

Naomi Campbell anya lett 50 évesen

Naomi Campbell anya lett 50 évesen (Fotó: Gettyimages)

Anyaság minden korban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top