nlc.hu
Sztárok

Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei

Megszülettek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Egy posztban közölte a jó hírt.

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt: megszülettek a hármas ikrei.

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van”

– írja Instagram- és Facebook-oldalán az énekesnő.

Rúzsa Magdi már a terhessége bejelentésénél mondta, hogy valószínűleg hónapokkal a szülés előtt kórházba vonul majd, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Karácsony előtt már a kórházból üzent a rajongóknak. „Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten. Nem is gondoltam volna, de valóban egy-egy »Hajrá! Bírod még!« is nagyon sokat számít” – írta korábban. 

Pár héttel ezelőtt azt is elárulta, hogy a három babát Kevének, Lujzának és Zalánnak nevezik majd el.

Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top