nlc.hu
TV-sztárok

Rúzsa Magdi hármasikreinek neve

Kiderült, hogy nevezi el hármasikreit Rúzsa Magdi

Az énekesnő és férje érdekes neveket találtak ki.

Rúzsa Magdi ősszel jelentette be, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnő már akkor közölte a rajongókkal, hogy hamar elköszön a színpadtól, sőt, azt is elárulta, hogy karácsonykor befekszik a kórházba, hogy biztosan minden rendben legyen. A minap posztolt egy pocakos fotót, ekkor azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne.

rúzsa magdi gyerekeinek neve

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

„Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen” – mondta, most pedig azt is elárulta, hogy fogják hívni a gyerekeit.

 
„Mi. Így lettünk hirtelen öten. Olyan jó leírni és kimondani. A családom.

Lujza, Keve és Zalán

Nekünk már a legszebb nevek, amíg csak lélegzünk” – írta Instagram-oldalán az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top