nlc.hu
TV-sztárok

Friss kismamafotó Rúzsa Magdiról

Már hatalmas a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi pocakja – fotók

Az énekesnő friss kismamafotókat posztolt.

Meg kellett vizsgálni a hétvégén a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi szívét. Ugyanis nemcsak a veszélyeztetett terhes énekesnő babáit, hanem őt is folyamatosan figyelik az orvosok, hogy minden rendben van-e. Rúzsa Magdi a közösségi oldalán számolt be a vizsgálatról és annak eredményéről – szúrta ki a Blikk

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi már a nevükön szólítja a 3 pocaklakót (Fotó: Sajtószoba)

Az énekesnő friss kismamafotókat is posztolt, amiken már jól látni, milyen hatalmas már a pocakja. „Szívhez szóló volt a tegnap estém dr. Balla Patrícia kezei között. A megelőzésben hiszek és az állandó szűrővizsgálatokban. Tegnap megvizsgáltuk a szívemet és szerencsére mindent rendben találtak” – írta a képekhez.

A 36 éves énekesnőt – aki tavaszra várja a babáit – amúgy eléggé megviseli a várandósság. Elmondása szerint már most úgy érzi magát, mintha a 9. hónapban lenne. „Nő a hasam. (…) Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. (…) Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet” árulta el nemrég.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top