nlc.hu
Baba

Rúzsa Magdi állapota a várandósság alatt

Rúzsa Magdi: „A testem már most úgy érzi, mintha 9 hónapos terhes lenne”

Már a nevükön szólítja kisbabáit.

Tavaszra várja hármasikreit ikreit Rúzsa Magdi, ám az énekesnő már most úgy érzi magát, mintha a kilencedik hónapban lenne – számol be róla a Blikk.

A két kisfiú és a kislány nagyon szépen fejlődik, de ennek megvannak a kellemetlenségei is, hiszen a terhesség megterheli Magdi szervezetét, aki aludni is alig tud.  Ezért nemsokára bevonul a kórházba, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen. Eddig azonban szerencsére még minden rendben volt a terhességével.

Az énekesnő a Blikknek elárulta, nem tart a koronavírustól, mert be van oltva és át is esett a betegségen, enyhe lefolyással. „Amint tudom, fel fogom venni a harmadik oltást is. Inkább maga a kórház az, amitől idegenkedek, hogy egyedül leszek, nem a megszokott környezetben, a családi fészekben” – vallotta be.

Azt is elmondta, bár minden rendben a terhességgel, azért megviseli szervezetét, hogy hármas ikreket hord a szíve alatt. „Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen.”

Rúzsa Magdi elárulta az interjúban azt is, hogy már megvannak a kicsik nevei is. „Már a nevükön szólítjuk a kisbabáinkat. Komoly egyezkedés zajlott, de szerencsére megtaláltuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk. Azt éreztem, hogy szinte jelzik a pocakomban, kinek mi tetszik.”

rúzsa magdi padon ül

Rúzsa Magdi (Fotó: Youtube / Domine klip)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top