TV-sztárok

Nagy Ervin akár az utcán is megverekszik az igazáért

A színész úgy érzi, ma már nincs mitől félnie, kiáll az igazáért. A szakmában és a magánéletében is az elmúlt években ért a csúcsra.

A Tanár című sorozat főszereplőjét, Nagy Ervint sok fiatal megállítja az utcán, és azt a részt emlegetik, amikor az általa alakított Vasvári Szilárd leteremtett egy egész osztályt, mert bántottak egy gyengébbet.

Nagy Ervin a Borsnak adott interjúban azt mondta, a kamaszok felnéznek erre a tanárra, és a sorozat sikere is annak köszönhető, hogy a tanár tényleg foglalkozik a diákok problémáival. Viszont szeretne kibújni a macsó szerepből, és örülne, ha az általa alakított Szilárd karaktere árnyaltabb lenne.

Nekem a legfontosabb az, hogy egy bonyolultabb férfiképet mutasson a nőkkel való viszonyában. Ezért sokat gyepültem magam is a forgatókönyvet, hogy Szilárd ne legyen ilyen kétdimenziós, megfejtett macsó, aki vicceseket mond, utána pedig szexista utalásokat tesz. Ma már nem itt tart a világ

– mondta a színész.

Nagy Ervin azt mondta, talán most van a pályája csúcsán, ami nem feltétlenül jó, hiszen ezután már csak lejjebb van. A csúcsnak egyébként a Kincsemet tartja. Közben a magánélete is kiteljesedett, szembejött egy olyan szerelem, amit nem hagyhatott elmenni: megismerkedett Borbély Alexandrával.

Szandra díjához soha nem fogok tudni felnőni. De nem vagyok rá féltékeny. Nekem ott a Kincsem, A Tanár, a Drakulics elvtárs pedig életem legjobb munkája. Sokat adott a sors nekünk az elmúlt években, volt egy második lendülete az életemnek.

Nagy Ervin szerint a tanár 80 százalékban ő maga: „Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán.” A színész úgy érzi, ma már nincs mitől félnie, nem nyel, és a gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak, hanem álljanak ki önmagukért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top