nlc.hu
TV-sztárok
Nem lesz szelfizgetés Liptai Claudia esküvőjén

Nem lesz szelfizgetés Liptai Claudia esküvőjén

Akkora a titkolózás Liptai Claudia közelgő esküvője körül, hogy még a vendégek sem tudják, hova kell menniük.

Egy-másfél hónap múlva házasodik össze Liptai Claudia és Pataki Ádám – a bizonytalan megfogalmazás nem véletlen, ugyanis a menyegző részletei annyira titkosak, hogy egy vendég szerint „kutyafüle volt Meghan Markle és Harry herceg esküvője Claudiáék lagzijához képest, hiszen annak legalább a helyszínét előre lehetett tudni”.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Valami Amerika 3 bemutatóján – Fotó: Rácz Tamás

Tény, hogy Claudiáék nagyon tudatosan csak apró-cseprő információkat osztottak meg a nyilvánossággal arról, milyen is lesz a nagy nap. A Story magazin is tud néhány részletet Liptai Claudiáék esküvőjéről: ezek szerint egy szűk körű polgári szertartás előzi meg pár nappal a több mint százfős lagzit. A gyűrűhordó a pár közös kisfia lesz, a Claudia és Ádám korábbi kapcsolataiból született nagylányok pedig koszorúslányként szerepelnek.

Ennél többet azonban még a meghívottak sem tudnak. A vendégeket egy vidéki kúriába invitálták, a Bors szerint azonban még a szobákért is „vakon” kellett fizetniük, azaz senki nem tudja, pontosan hol esküsznek Liptaiék. Sőt a meghívókban azt is kikötötték, tilos a lagziban szelfizni, és a közösségimédia-felületekre posztolni. Ráadásul a vendégház összes alkalmazottjával titoktartási szerződést írattak alá, így Liptai Claudiáék minden oldalról bebiztosították magukat, hogy esküvőjük zavartalan lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top