TV-sztárok

Tilos gyerekkel érkezni Luxus Vivien esküvőjére

Vasvári Vivien kemény előszűrésnek veti alá a násznépet, kitiltotta ugyanis az összes gyereket a menyegzőről.

Vészesen közeledik Luxus Vivien esküvője: a július végi eseményre már a meghívók is kimentek, melyekben egy furcsa kitétel szerepel. A házasodó pár ugyanis más csemetét nem lát szívesen a saját két gyermekén kívül. Vasvári Vivien szerint ennek praktikus okai vannak.

Vasvári Vivien és a kislánya, Ariane

„Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén” – fejtegette a Blikknek a fiatal anyuka, aki saját kisfiát és kislányát is lepasszolja majd a bébiszitternek a szertartás után.

Vivien második gyermeke egy hónapja született meg Miamiban, és az esküvő előtt még meg is keresztelik a kis Edwardot, de információnk szerint az nem egy tizenötmillió forintos buli lesz – a lagzival ellentétben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top