TV-sztárok

Ő ÉNB Alexa új szerelme

ÉNB Alexa és volt párja, Galambos Bence másfél év után külön folytatják. Közben kiderült, hogy a sorozatszereplőnek új szerelme van.

ÉNB Alexa sokáig titkolta a kapcsolatát Galambos Bencével, de végül nem bírta ki, közös képet posztolt. Tavaly tavasszal derült ki, hogy a sorozathős és a sportoló egy párt alkotnak, de sosem beszéltek a szerelmükről. Éppen ezért, azt is csak egy kis idő elteltével lehetett észrevenni, hogy eltűntek a közös fotók a közösségi oldalaikról. Alexa nem beszélt a szakításról, Bence viszont megerősítette a hírt.

„Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a magánéletemet tartsa tiszteletben. A hír igaz, Szandrával már nem vagyunk együtt, de a legjobbakat kívánom neki. Többet erről a témáról nem akarok beszélni” – írta az Instagramján Bence. 

ÉNB Alexa és párja  a Story Gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs (NLCafe.hu)

Alexa nem teketóriázott, kihasználta az alkalmat, hogy elterjedt a szakításáról szóló hír, és máris megosztotta, hogy újra kapcsolatban van. Az úriember pedig nem más, mint Farkas Balázs, akinek a közösségi oldala szerint öt fia van, másfél évvel ezelőtt pedig esküvői fotót posztolt az akkori párjával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top