TV-sztárok

Megdöbbentő dologra szánta magát Havas Henrik

Nem néztük volna ki Havas Henrikből, hogy képes ezt a döntést meghozni jövőjét illetően.

Tavaly decemberben rúgta ki az ATV Havas Henriket, miután az újságíró is szexuális zaklatási botrányba keveredett. Baukó VV Éva vádolta meg elsőként Havast, majd utána még két másik nő is előállt hasonló történetekkel. A csatorna vezetése nem sokat késlekedett, és megvált a Tanár úrtól.

Havas azóta nem is nagyon szerepelt a hírekben, és mint kiderült, ennek jó oka van. A tévés újságíró ugyanis eldöntötte, visszavonul. A jövőben feleségével, unokáival és regényírással szeretne foglalkozni.

„Tenerifén vagyok, itt lakik a lányom, Niki, és ilyenkor sokat vagyok az unokáimmal is, Zsófival és Petivel (…) Most kezdtem golfozni, még nem vagyok profi, de jobb leszek, emellett pedig teniszezem, úszom, és persze a családommal vagyok. Szeretek itt lenni, van itt házunk, de csak így, turistaként élvezzük Havasnéval a kint létet, nem tudnánk ideköltözni” – mondta Havas a Blikknek.

„Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, de hát mit lehet erre mondani” – tette hozzá a tévés, aki budapesti irodáját is felszámolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top