TV-sztárok

Tóth Gabi: „Sikerült visszanyernem a régi súlyomat”

Tóth Gabi – bár nem láttuk – súlyproblémákkal küzdött az elmúlt években. Most kiderült, mi volt számára a „gyógyír”, ami miatt most már régi fényében ragyog.

Tóth Gabi a napokban szőkére festette a haját, ami a régi időket idézi. Az énekesnő előszeretettel változtat a külsején, de most már biztosak vagyunk benne, hogy neki minden jól áll. Gabi a legújabb posztjában vallotta be, hogy nem volt mindig elégedett a külsejével, és azt is elárulta, hogyan segített magán, hogy ma már büszkén nézhessen tükörbe. 

2015 óta küzdöttem a plusz kilókkal. Sosem voltam elhízva, de talán 8-9 kilót felszedtem magamra az elmúlt években, ami néha zavart, mikozben küzdöttem, hogy elfogadjam a változásokat a testemen. A letisztulásom, változásom folyamata, amit tavaly óta láthattok, egy komoly belső munka eredménye.  Minden rám ragadt sallangot igyekszek lerázni magamról.  Hogy őszinte legyek, sminket, kiegészítőket, szoros ruhákat sem voltam képes viselni. Valami megváltozott bennem tavaly.  Csak a természetre, az ösztöneimre, a megérzéseimre és a gyökereimre volt szükségem ahhoz, hogy megtisztítsam, újraépítsem a lelkemet. Az elmúlt években ismerkedtem a magánnyal és a magány segítségével magammal. Kemény időszakot éltem meg lelkileg, viszont dalszerzőként kamatoztattam ez a folyamatot. Alkottam, amennyit csak tudtam és minden létező stílust amit kipróbáltam a zenei producerem segítségével, jól összegyúrtunk és megékesítettük szép, folk elemekkel. Rendet tettem magamban, körülöttem, megismerkedtem a lelkemmel.  Mostanra sikerült visszanyernem a régi súlyomat és tudom, hogy ezt a lelki síkon történt változásaimnak, tehát magamnak és a tapasztalásaimnak köszönhetem.  Sikerült elfogadnom, megszeretnem magam és emiatt a szerelem is rámtalált és a munkámban is a helyemre kerültem. Évek óta erre a harmóniára vágytam! Mertem befele figyelni, mertem lemenni a “sötétbe” , és minden nyitvahagyott korszakomat megvizsgáltam, elvarrtam a szálakat, az emlékeket dobozba zártam és egy szép szalaggal átkötöttem.  Röviden ez az én sztorim, amit őszintén szerettem volna Veletek megosztani és titeket is arra ösztönöznélek, hogy tegyetek a változásért, magatokért, mert még bőven vannak csodák a lelketekben, csak felszínre kell hozni őket én pedig dalokat írok, hogy általuk segítsek a céljaitok elérésében! Ölelés és szeretés! Gabi:-)

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

„2015 óta küzdöttem a plusz kilókkal. Sosem voltam elhízva, de úgy 10-12 kilót felszedtem magamra az elmúlt években, ami nagyon zavart, akármennyire is küzdöttem, hogy elfogadjam a változásokat a testemen. A letisztulásom, változásom folyamata, amit tavaly óta láthattok, egy komoly belső munka eredménye. 
Minden rám ragadt sallangot igyekszek lerázni magamról. Hogy őszinte legyek, sminket, kiegészítőket, szoros ruhákat sem voltam képes viselni. Valami megváltozott bennem tavaly” – kezdte Tóth Gabi, aki arra is kitért, hogy ahogy egyre jobban elégedett volt magával, úgy az élete is 180 fokos fordulatot vett. 

Mostanra sikerült visszanyernem a régi súlyomat és tudom, hogy ezt a lelki síkon történt változásaimnak, tehát magamnak és a tapasztalásaimnak köszönhetem. Sikerült elfogadnom, megszeretnem magam és emiatt a szerelem is rám talált és a munkámban is a helyemre kerültem. Évek óta erre a harmóniára vágytam!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top