TV-sztárok

Végre láthatjuk Munkácsy Kata és Serbán Attila kislányát, Hankát

Egyéves lett Serbán Attila és Munkácsy Kata kislánya, Hanka. Ez alkalomból úgy döntöttek, végre a rajongóknak is megmutatják a picit.

Februárban árulta el Munkácsy Kata és Serbán Attila, hogy hamarosan gyarapodik a család. A színész és az egykori Barátok közt szereplő kislányát csak hátulról láthattuk eddig, de most, hogy egyéves lett a kis Hanka, megmutatták a rajongónknak. „Mindig büszkén mesélem, hogy csodaszép és igazán jó baba, két hónapos korától átalussza az éjszakát, már van négy foga, pár napja egyedül is megtesz három lépést, és mivel sokat foglalkozunk vele, nyitott, érdeklődő, mosolygós gyerek” – meséli Serbán Attila

A szülők azt is elárulták, hogy Hanka császármetszéssel jött a világra, ráadásul Munkácsy Kata sebe nagyon lassan gyógyult – az az időszak sokat kivett mindkettejükből. Továbbá azt is elmondták a BEST magazinnak, hogy mindent előre elterveztek, de persze semmi nem úgy alakult, ahogy lenni szokott. Munkácsy Kata szeptemberben szeretne visszamenni dolgozni, amikor a pici már bölcsis lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top