TV-sztárok

Hódi Pamela a pikáns kérdésre kitérő választ adott

Az már nem is olyan meglepő, hogy Várkonyi Andrea pikáns kérdéseket tesz fel vendégeinek a műsorában. Hódi Pamela kitérő válaszát pedig kétféleképpen lehet érteni.

Hány baglyod van? – vágott a téma közepébe Várkonyi Andrea, aki a Micsoda nők! legutóbbi adásában a szingli életről faggatta a vendégeit. Cseke Katinka, Villányi Andrea és Hódi Pamela először meglepődött, hogy lényegében ez azt jelenti, hány hónapja nem voltak férfival; hogy pontosítsunk: a bagoly egy hónapot jelent. 

Katinka őszintén válaszolt, hogy nem hajt a baglyokra, attól még, mert nem él párkapcsolatban, ez semmit nem jelent. Andi igyekezett kitárni a válasz elől, de igazán Pamela jött zavarba.

„Valami jóval ki kellene, hogy mentsem magam. Következő kérdés? Én amúgy nem annyira szeretem a madarakat, főleg nem a baglyokat… Ezt megúsztam?!” – kérdezte Hódi Pamela, akinek a válaszát úgy is érthetjük, hogy nem volt még bagolygyűjtő hónapja, de úgy is, hogy csak viccesen ki akarta kerülni a kényes kérdést. Szerinted melyik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top