TV-sztárok

Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt

A kis Natasa sorsa a tét. Berki és Hódi képtelenek megegyezni gyermekük jövőjéről.

Durván elfajult Berki Krisztián és volt szerelme, Hódi Pamela viszonya. A pár évig az első számú magyar celebszerelmnek számító kapcsolatból egy kislány is született, házasságig azonban már nem jutott el: tavaly nyáron az utolsó pillanatban fújta le az évezred mennyegzőjét Hódi és Berki.

Azóta mindketten új párt találtak maguknak, és egy darabig úgy tűnt, az ő viszonyuk is rendeződik, ám a legfrissebb hírek szerint ez csak átmeneti állapot volt. Berkiék ugyanis nem tudnak megegyezni abban, kinél mennyit legyen kislányuk, és ki és mennyi gyerektartást fizessen. „Az ügyvédeinkkel együtt próbáltunk leülni és megbeszélni azokat a dolgokat, amelyekben nem értünk egyet, de Krisztián a legutóbbi két alkalomra már el sem jött” – fakadt ki Pamela a Blikknek.

Mint látható: Pamela veri a Berkit.

Kisebb vita a Hódi-Berki családban anno

„A legnagyobb baj, hogy semmiben nem értettünk egyet. Sem abban, milyen arányban osszuk meg Nati láthatását, de az anyagiakban, a gyerektartásban sem. Ezért is fordultam bírósághoz, hogy ők mondják ki, a jövőben mihez tartsuk magunkat. Bátran állok eléjük! Az nem állapot, hogy Krisztián minden fórumon letiltott, nem tudok vele kommunikálni, és a barátnőjével kell beszélnem a lányom lelkivilágáról” – tette hozzá az anyuka.

Berki Krisztián nem kommentálta a lap értesüléseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top