TV-sztárok

Kállay-Saunders András a hazai zenéről: „A sz*rra van igény”

Kállay-Saunders András már korábban is elmondta a véleményét a hazai zenei életről, ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az énekes szerint itthon a rossz zenére van igény.

Kállay-Saunders András nemrég a tengerentúlon próbált szerencsét, a kintieknek pedig tetszett is, amit képvisel, mégis hazajött, mert itthon szeretne alkotni. Az énekes az utóbbi időben több dalt is kiadott, klipeket is forgatott, a zenéi mégsem érik el azt a népszerűséget, mint amire előzetesen számított. Kállay-Saunders korábban már kifejtette a véleményét a magyar zenei iparról, de most teljesen kiábrándult. 

Eljott a nap... Nula fejlodes remenyt latok az ithoni zenei vilagban...Szakmai dontes hozo emberektol az atlag halgatoig. Ha kene hasonlitanom az ithoni zenet valami hez akkor olyan mint egy Csirkemel fuszerek nelkul,izetlen. Szepen mondva a "Szar" ra van igeny. Es ammedig igenyelik Sz@rt a nep addig az eloadok (vannak kivetelek) fogjak azt adni nekik, miert ne, hulyek lenenek megalni. De sajnos ez egy vegtelen kör ami soha nem fog valtozni. El kell fogadnom hogy ha mint eloado akarsz minoseget mutatni,legyen barmilyen stilusban, az nem fog mukodni. De meg mindig nem ertem mi a baj ithon... Miert vannak kepben a szomszed orszagok? Miert ertekelik a zenet majdnem olyan szinten mint egy nagy zenei trend kezdo hely peldaul mint a U.K. Vagy Amerikai vagy a Latin Orszagok? Akkor mi egy masik bolygon elunk? Par 100 kilometere inen mar kepben vannak. Mi az oka ennek? Ma eljottem arra hogy sajnos a mai naptol kettebe valtom a zenei karieremet 1. Az enekes, dalszerzo aki igyekszik minel jobban hozni egy nemzetkozi szintet es torekszik a vilag fele es szivbol azt csinal amit szeret. 2. Aki Elfogadja hogy nincs remeny az ithoni zenei vilagnak, elfogadja es visza vesz a szivbol amit bele tesz a zenejebe es ugy kezelei nagyabol mint uzlet/munka. Tovabra marad az amit mar megszoktatok tolem Es ugyan ugy torekszek a vilag fele. Ughogy elore kerek elnezest ha itt meg ott egy kicsit sz@r szagu szerzemenyt adok ki, igy mindenki boldog lesz. Kallay 💩unders ❤️

Kállay Saunders (KSB) (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés,

„Eljött a nap… Nulla fejlődés reményt látok az itthoni zenei világban… Szakmai döntéshozó emberektől az átlag hallgatóig. Ha kéne hasonlítanom az itthoni zenét valamihez, akkor olyan mint egy csirkemell fűszerek nélkül, ízetlen. Szépen mondva a sz*rra van igény. És ameddig igényelik sz*rt a nép addig az előadók (vannak kivételek) fogják azt adni nekik, miért ne, hülyék lennének megállni” – írta Kállay-Saunders András a közösségi oldalon, majd felhívta a rajongói figyelmét, hogy innentől ő is két stílust képvisel majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top