TV-sztárok

Kijött Jolly fiának a videoklipje

Jolly nem mutogatja sűrűn a nagy fiát, Szilvesztert, aki saját zenei karrierjét építgeti. „Silvesternek” kijött a legújabb klipje, amelyben látszik, mennyire hasonlít az édesapjára.

A legutóbbi hírek szerint Jolly és Suzy külön folytatják tovább, azonban kiderült, hogy ez csak a karrierjükre vonatkozik, hiszen az énekes felesége több időt szeretne a lányukkal, a kis Suzyval tölteni, így egy időre visszavesz a tempóból. Beléphet persze helyette Jolly nagy fia, Szilveszter, aki bár ritkán szerepel, most már a saját zenei karrierjét építi: ki is jött a második klipje a napokban. 

„Sosem tereltem a fiamat ebbe az irányba, magától választotta a zenélést. Nemhiába ilyen tehetséges, apja fia. Viszont vele ellentétben azt egyáltalán nem szeretném, ha már ilyen fiatalon erre tenné fel az életét. Arra próbálom rábeszélni, hogy előbb fejezze be az iskolákat, és szerezzen magának egy normális végzettséget” – mondta a Borsnak Jolly, aki nagyon aggódik a fiáért, hiszen szerinte a zenei szakma eléggé kiszámíthatatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top