TV-sztárok

Kormos Anett megmondja, mi a legegyszerűbb módja a G-pont felkutatásának

A Comedy Clubot a humorista küldi nyári szünetre, a műsor tele lesz szexuális utalásokkal.

A magát nemes egyszerűséggel csak zughumoristának tituláló Kormos Anett Megint csak most! című önálló estjében a tőle megszokott szabadszájúsággal mesél családi anekdotákat, a főszerepet azonban a pikáns témák, például az életkorral lankadó vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják.

A Comedy Clubban a legtöbb népszerű magyar humorista fellépett már, például Litkai Gergő, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Zabolai Margó és Szabó Balázs Máté is. Pénteken Kormossal búcsúzik a műsor, és csak ősszel tér vissza.

A hírlevelet idézve: „Kormos a családi anekdotáival és az őt sírba kívánó kiskamasz lányaival vívott mindennapi harcaival melegíti be a rekeszizmainkat. Aztán egy éles váltással pikánsabb vizekre irányítja a vitorlákat. Elsőként tudományosan elemzi, vajon mitől lankad a szexuális vágy a házastársak közt, majd pironkodás nélkül magyarázza el a nézőtéren ülőknek, mi a legegyszerűbb módja a G-pont felkutatásának. A frivol megjegyzésekkel tarkított »szakmai előadásba« még az is belefér, hogy zárásként szemérmetlenül feltegye a kérdést: »Ki az, aki megdugna engem?« Azon még maga Anett is meglepődik, hogy a pajzán röhögéssel válaszoló nézők soraiban bizony akad magasba lendülő kéz. De vajon ki vinné ágyba Anettet, és mi lesz a kicsikart nyilvános vallomás vége? Minden kiderül a nyári szünetre vonuló Comedy Club péntek esti adásából!”

(Kiemelt kép: Kormos Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top