TV-sztárok

Fogadjunk, hogy ezt még te sem tudtad! (x)

Képzelj el egy olyan világot, amelyben a zöldségek nem veszítenek frissességükből, és elfogyasztásukig megőrzik tápanyag-, vitamin- és ásványianyag-tartalmukat. Képzelj el egy olyan világot, ahol nincs több cipekedés, sorban állás, parkolóhely-keresés. Képzelj el egy olyan világot, ahol a legmodernebb fagyasztási technikának köszönhetően az ételekhez nem kell tartósítószert adni, hogy megőrizzék zamatukat.

Most pedig képzeld el, hogy mindez valóság – a Family Frostnak köszönhetően!

A Family Frost világában ugyanis nem létezik kiolvadt vagy rosszul visszafagyasztott étel – a zárt fagyasztóláncnak köszönhetően a kiolvadás esélye egyenlő a nullával. Ráadásul az otthonod kényelméből, csupán a fantáziádat használva bármilyen menüt az asztalra tudsz varázsolni, legyen szó születésnapi zsúrról vagy romantikus vacsoráról, nálunk mindent megtalálhatsz! Megkönnyítjük a főzést: nincsen órákig tartó pucolás, nincsen halomban álló héj, amely úgyis a kukában végzi – ha velünk főzöl, energiát takarítasz meg! És ha édességre vágynátok?


Nem is kell tovább keresgélnetek: a Family Frostnál több mint 40-féle desszert és sós sütemény közül tudjátok kiválasztani a legjobban igényeitekhez illőt, és egy percig sem kell rosszul érezni magatokat, hiszen édességeink elkészülésekor gondoltunk a gyerekekre és azokra is, akik életmódot szeretnének váltani, így nálunk találhattok egészséges, alacsony kalóriatartalmú édességeket is! A házhoz szállítás ingyenes az ország bármely pontjára, és autóinknál bankkártyával is tudsz fizetni. Ha tetszett, amit olvastál, nézz körül webáruházunkban, és főzz egy finomat még ma!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top