TV-sztárok

Megússza a műtétet Mészöly Kálmán

Megerősödött a volt labdarúgó szervezete, így egyelőre nem kell megműteni.

Pár hónapja még a transzplantáció lehetőségét is vizsgálták a betegeskedő Mészölynél. Azóta azonban annyira felerősödött a volt szövetségi kapitány, hogy semmilyen operáció nincs napirenden, árulta el fia a Blikknek.

„Bízunk benne persze, hogy a későbbiekben sem lesz probléma, és nem kell műteni a szívét. Az, hogy nem kell megoperálni édesapámat, óriási megnyugvás neki és persze az egész családnak. Szerencsére továbbra is jó a közérzete és a kedve, rendesen eszik, tényleg nagyon jól látszódik a fejlődés a nehéz hónapokat követően” – fogalmazott Mészöly Géza.

Mészöly Kálmán a múlt héten ünnepelte 77. születésnapját. A sportolót nagyon meghatotta a kis ünnepség, amit fia szervezett neki. „A családom és a barátaim szeretete rengeteget jelent számomra. Nagy öröm, hogy itt lehetek köztetek. Köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzájárult, hogy együtt tölthessünk pár órát a születésnapomon. Ez is sokat hozzátesz ahhoz, hogy sikerüljön erőre kapnom” – mondta akkor Mészöly, aki koszorúér-problémákkal került kórházba az év elején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top