TV-sztárok

Stroke-ja után békült ki édesanyjával Halász Gábor

A Barátok közt Hoffer Misije évtizedekig nem beszélt édesanyjával, de a betegsége mindent megváltoztatott.

Negyvennégy évesen, két évvel ezelőtt szenvedett agyvérzést Halász Gábor, vagy ahogy egy ország ismeri, Hoffer Mihály. A Barátok közt egyik eredeti szereplője már egy ideje visszavonult a színészkedéstől és politikai pályára lépett, 2014 óta Kiskutas polgármestereként tevékenykedik.

Halász Gábor gyerekkora nem volt egyszerű. Tizenkilenc évesen elvesztette édesapját, anyjával pedig állandó harcban állt, ezért másik szülője halála után el is költözött otthonról. „Harcias, szókimondó gyerekként rendszerellenes voltam már a középiskolában is, pedagógus anyukámnak ez nem tetszett. Úgy érezte, bármit mond, lepereg rólam, így a szigort tartotta az egyetlen eszköznek velem szemben” – mesélte az egykori színész.

„Egész gyerekkoromban úgy éreztem, ridegtartásban élek, most viszont olyan édesanyát kaptam a sorstól, hogy nemsokára nyaralni indulunk Görögországba. Biztos vagyok benne, a stroke-nak köszönhetem, hogy visszakaptam az édesanyámat, rádöbbenhetett, hogy elveszíthet” – idézi Halász szavait a Blikk.

A polgármester egész máshogy tekint az életre, miután szembenézett a halállal. „Nagy nyugalommal tölt el, hogy két születésnapot ünneplek a stroke óta, és merőben más ember lettem. Visszamaradt ugyan néhány „mellékhatás”, például a jobb lábam időnként érzéketlen, zsibbad, váratlan helyzetekben dadogni kezdek, de sok jót is köszönhetek a betegségnek. Megtanultam elengedni dolgokat, és kevesebbet idegeskedem” – mondta Halász, aki Kulka Jánostól kért segítséget felépüléséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top