TV-sztárok

Berki posztolta Mazsi bugyiját, a kommentelők kiakadtak

Berki Krisztián sokszor túlzásokba esik, már ami a posztolást illeti. Ismét egy olyan képet osztott meg, amely nagyon kiborította a követőit.

Berki Krisztián lehet szeretni és nem szeretni, de valljuk be, valamit nagyon jól csinál, hiszen több százezren követik a közösségi oldalait, és rengeteget szerepel a képernyőn is. Bár nagyon sok a rajongója, mégis sokan kritizálják – főleg egy-egy fotóval tudja kiakasztani az embereket, ilyenkor több száz komment is összegyűlik a képei alatt. Így történt ez most is, amikor a szerelme, Mazsi bugyijáról töltött fel egy képet, és mellé egy meglepő írást választott. 

Berki Krisztián azt is megosztotta a követőivel, hogy hol lehet a legtöbbet kihozni egy légyottból, illetve azt is elárulta, hogy ő hol szereti csinálni Mazsival

Nekünk maradt Mazsival a Bentley lehúzott tetővel

– írta a műsorvezető, mire a hozzászólók zöme eléggé felháborodott. „Kamu vagy a kamu posztoddal, a kamu érzéseiddel, a kamu barátaiddal, a kamu kapcsolataiddal! Ha nem lenne pénzed, te is mehetnél a lecsóba! De ami késik nem múlik, a karma visszavág!” – írta egy ideges kommentelő, de persze akadtak olyanok is, akik kiálltak Berki mellett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top