TV-sztárok

Sánta Laci felesége teljesen kiborult a Nyerő Páros forgatásán

Sánta-Széphalmi Júlia annyira kiborult a Nyerő Páros villájában, hogy hosszú órákon keresztül még a stáb számára is kétséges volt, folytatják-e a játékot.

Éppen tegnap ismertettük meg veletek Sánta-Széphalmi Júliát, azóta a pár már csúnyán össze is veszett a Nyerő Páros második forgatási napján.

Sánta-Széphalmi Júlia annyira kiborult a Nyerő Páros villájában, hogy hosszú órákon keresztül még a stáb számára is kétséges volt, folytatják-e a játékot. A Madách Színház két művésze, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia kapott össze annyira, hogy a táncosnő még a feladat után is percekig zokogott, és veszekedett pár­jával.

A feladat az volt, hogy a párosok tagjai Sebestyén Balázs feladványait hallva találják ki, milyen választ adna életük párja. Juliskáék kérdése az volt, hogy ki Laci zsánere: Földes Eszter, Nádai Anikó vagy Som-Balogh Edina. Sánta Laci feleségét nagyon rosszul érintette a férje választása.

„Én vagyok a felesége, még szép, hogy a hozzám hasonló lányt választottam. Táncosnő vagyok, akár bikiniben is a színpadra lépek, ehhez kell egy egészséges önbizalom. Joggal feltételezhettem, hogy ha engem választott feleségül, egy hozzám hasonló lány tetszik neki” – mondta el a Borsnak Sánta-Széphalmi Júlia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top