TV-sztárok

Vasvári Vivien Akon mellett szerepel

Vasvári Vivien az utóbbi egy évben Magyarország egyik legkeresettebb híressége lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy felkérték, hogy a világhírű énekes, Akon mellett szerepeljen egy reklámban.

Vasvári Viviennek bejött az élet – a fiatal anyuka a Feleségek luxuskivitelben című műsorban mutatkozott be, majd egyre nagyobb lett a rajongótábora a közösségi oldalain, most a Nyerő Párosban láthatjuk, ráadásul nemrég az álomesküvőjét is megnézhettük a tévében. Nos, az biztos, hogy most az ő neve fut a legjobban a magyar hírességek közül, nem csoda hát, hogy felkérték, hogy Akonnel szerepeljen egy reklámban. 

A videó úgy kezdődik, hogy Vasvári Vivien az énekes mellett ébred, majd megcsalást bizonyító képeket talál a telefonján, amit nem tolerál. Egyébként egy mobilfólia-reklámról van szó, így nem sajnálták a telefonokat, rengeteg tört el a forgatások alatt. Az biztos, hogy ezzel elindult a hírnév felé a luxusfeleség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top