TV-sztárok

Kulcsfigura tér vissza az ÉNB-be, Törőcsik Dani sokaknak hiányzott

Tavaly nyáron intett búcsút a sorozatnak Törőcsik Dániel, akit a nézők később nagyon hiányoltak az Éjjel-nappal Budapestből. Jó hír, hogy ÉNB Kristóf visszatér.

Visszatér egy alapfőszereplő az RTL Klubon látható Éjjel-nappal Budapest című sorozatba. A Kristófot alakító Törőcsik Dániel ott volt a 2013-as indulásnál, és egy évvel ezelőtt távozott, de most újra látható lesz a sorozatban. 

Az Éjjel-nappal Budapest egyik nagy kedvence volt Törőcsik Dani karaktere, ÉNB Kristóf

„A németországi Hamburgba költöztem, ahol tetoválóként dolgozom. Az elmúlt egy évben több mint 100 tetoválást csináltam. Szeretem azt a nyugalmat, ami kint van, szeretem azt, hogy azt éled meg, amit szerintem minden embernek meg kellene élnie, méghozzá azt, hogy ha dolgozik, azért dolgozik, hogy tudjon élni, és nem azért él, hogy dolgozzon” – kezdte élménybeszámolóját Dani, aki továbbra is a lányok kedvence. 

ÉNB Kristóf egy évig nem volt a sorozatban, Törőcsik Dani a németországi karrierjét építette

„A legjobban úgy lehet csajozni Németországban, hogy ha az ember átengedi a lányokat a zebrán. Ezt nem nagyon értik, egymásra néznek, és az van az arcukon, hogy ez a srác most tényleg átenged? Aztán benéznek a kocsiba, mosolyognak, integetnek, de igazából a német lányok nem az eseteim” – fejezte be az ÉNB macsója, akit hétfő este láthatnak újra a nézők az RTL Klub képernyőjén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top