TV-sztárok

Bochkor megbánta a szakítást, Várkonyit hibáztatja

Ma már gyökeresen máshogy viselkedne a kapcsolatában Bochkor Gábor, aki belebetegedett a szakításba.

Teljes titokban szakított a nyár folyamán Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A TV2 korábbi műsorvezetője a nyáron költözött el a férfitól, és magával vitte közös lányukat, a 12 éves Nórit is. Bochkor ismerősei szerint a rádióst nagyon meglepte, hogy párja tényleg rászánta magát a szakításra.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Bocsi egyik barátja szerint a férfi úgy érzi, „nem kellett volna ekkora szabadságot adnia volt párjának”. A Blikk által idézett barát nem fejti ki ezt bővebben, de talán jobb is így.

„Szerencse, hogy támaszt nyújtanak neki a barátai és a kollégái, akikkel egyre gyakrabban jár el, s a hosszú beszélgetések alatt egyre több mindenre talál magyarázatot. Egyértelmű lenne, hogy egy új kapcsolat után néz, de nincs kedve csajozni, nincs kész egy új kapcsolatra. Becsapva és átvágva érzi magát” – teszi hozzá az előző ismerős. Mi viszont nehezen szabadulunk a gondolattól, hogy Bocsi maga nyilatkozta le név nélkül az érzéseit az új életet kezdő Várkonyi Andival kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top