TV-sztárok

Tücsi és párja elvesztették első kisbabájukat

Szörnyű tragédia árnyékolja be Tücsi és párja boldogságát.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi már hathónapos terhes, jégkorongozó párjával, Sofron Istvánnal már a névválasztásnál, a fészekrakás korai lépéseinél tartanak. De ahogy a korábbi műsorvezető vlogjából kiderül, ez Tücsinek a második terhessége, az első pedig tragikusan végződött.

Mint korábban megírtuk, Tücsi egy időre Amerikába költözött párjával, azt azonban eddig nem tudtuk, hogy a tengerentúlon szinte rögtön meg is fogant a kisbabájuk. „Ezután jött a feketeleves, ami az amerikai terhességgondozást illeti, és ennek köszönhetően is döntöttünk úgy, hogy szeretnénk Európában élni” – meséli a lány a videóban.

A pár összepakolt, és Ausztriába költözött, mikor Tücsi a terhességének kilencedik hetében járt. Az utazás bár megterhelő volt, látszólag rendben zajlott. Két nappal érkezésük után mégis muszáj volt orvoshoz fordulniuk, mert Claudia hasa szúrt és feszült. Ekkor közölték velük, hogy a magzatnak már nincs szívhangja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top