TV-sztárok

Szabó Zsófi eltűnik a képernyőről

Az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik 2019-től, így Szabó Zsófi eltűnik a képernyőről – értesült a Blikk.

Eltűnik a képernyőről Szabó Zsófi műsora, a Story Extra – írja a Blikk. „A csatorna az adásidőt és a két műsorvezetőt biztosította a produkciónak. A műsort gyártó cég úgy döntött, 2019-től nem készít több adást a Story Extrából, a döntésről a műsor producere – szerződéses kötelezettségeinek megfelelően – tájékoztatta az RTL Magyarországot” – erősítette meg a hírt a csatorna kommunikációs igazgatósága.

szabo zsofi, story extraA csatorna azt is megerősítette, hogy ennek ellenére Szabó Zsófi és Gál Petra, a Story Extra műsorvezetői nem maradnak munka nélkül.

„A Story Extra megszűnése egyikőjük esetében sem jelenti azt, hogy a jövőben munka nélkül maradnának. Zsófi az őszi szezonban rendszeres szereplője volt a Szenzációs Négyesnek, emellett jelenleg is vezeti az X-Faktor háttérműsorát, és természetesen a jövőben is számít rá a csatorna” – áll az RTL Klub közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top