TV-sztárok

Elszabadult kutya támadott rá Pataki Zitára és ölebére

Nem messze saját házától sétáltatta ötéves, kistestű kutyáját pórázon az RTL műsorvezetője, a szabadon lévő német juhász azonnal támadott. Pataki Zita jól ismeri a támadó ebet, és tartott is tőle.

Rátámadt, és majdnem megölte egy elszabadult német juhász Pataki Zita kiskutyáját – számolt be az RTL Híradó.

Az RTL műsorvezetője pórázon sétáltatta kedvencét, amikor észrevette, hogy a szomszéd kutyája szabadon van. A nagytestű állat azonnal támadott, és marcangolni kezdte a kiskutyát. Pataki Zita megpróbálta megvédeni, de közben ő is a földre került. Végül egy másik szomszéd segített nekik.

Nem emlékszem arra sem, hogy álltam föl. Egy csomó minden kimaradt. Azt tudom, hogy még fekve rúgtam a kutyát, kiabáltam, azt láttam, hogy a Titi a szájában van és rángatja jobbra-balra. És elém jött a kép, hogy ‘kész, most megöli, pont karácsony előtt” – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek egy környékbeli sietett a segítségére, ő húzta fel a földről és próbálta kivédeni a megvadult állat támadását. „Utána még azért küzdöttünk, hogy a már ölemben lévő kiskutyát támadta a kutya, és próbáltam úgy forogni, hogy legalább a hang ne ingerelje tovább Titit” – tette hozzá Pataki Zita, aki végül be tudott menekülni kiskutyájával a segítséget nyújtó férfi kertjébe.

A műsorvezető ebe súlyos sérüléseket szenvedett: mindkét oldalon több bordája eltört, és az egyik oldalán van egy 5 centis harapás-vágás, ott kellett összevarrni, nemcsak a bőrt, hanem alatta az izmokat is.

Bár a német juhász gazdája bocsánatot kért, lehet, hogy Pataki Zita feljelentést tesz a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top