TV-sztárok

Így néz ki most Dennis, a komisz, 32 évesen

Nem sokat hallani róla mostanában, de megmutatjuk, hogyan néz ki 32 évesen az 1993-as film sztárja. Sőt, a feleségét is.

Ki ne emlékezne Dennisre, aki egyszer is látta a filmet? Sőt, aki egyszer látta, az többször is, mert rabul ejtette a szívét.

Mason Gamble, a Dennist alakító rosszcsont, 6 éves korában kezdte karrierjét a filmiparban, amikor Harold Ramis szerepet ajánlott neki, méghozzá a nagy hírű Walter Matthauval játszhatott.

Dennis szerepére 20 ezer gyerek nevezett be, közülük választották ki Masont, aki alakításával az egész világ szívét meghódította. A Dennis, a komisz forgatásai alatt két fogát is elvesztette, ezért egész idő alatt pótfogakat viselt.

Most őszintén, hány örökzöld jelenetre emlékszel belőle?

Na, de ahogy megígértük, megmutatjuk, hogyan néz ki a filmbéli kis ördögfióka most, 32 évesen. Sőt, kiderül az is, hogy néz ki a felesége. Itt azután láthatók, hogy elküldték a szavazataikat: 

Az 1986-os születésű Mason Gamble első felnőtt alakítását az Anya csengője című drámában nyújtotta, melyért elnyerte az Ifjú Művészek Díját is. De feltűnt olyan híres filmben is, mint a Gattaca. Ma főként színpadi szerepeket vállal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top