TV-sztárok

Schobert Norbi: „Két álmom volt. Egy bomba nő és egy szuper verda”

Schobert Norbi őszinte Facebook-bejegyzései sokakat megindítanak, akadnak persze, akik kételkednek benne.

Schobert Norbi többször vallott már szerelmet Rubint Rékának, a közösségi oldalán látható legújabb bejegyzés is hasonló, azonban sokkal több emlék van benne. A fitneszguru elárulta, hogy mi volt a gyerekkori álma, és azt is megosztotta a követőkkel, hogy mindezt hogyan érte el. Egy motivációs beszédnek simán betudható a posztja.

,,Amikor kisfiú voltam, két álmom volt. Egy bombanő és egy szuper verda. A képen a Feleségem és az egyik autóm látható. Lett egy csodás családom, 3 szép gyerekem, egy csodás házam, egy hagyományteremtő cégem, 120 boltom, 340 termékem. Ehhez csupán 11 ezer aerobic órát kellett tartanom, le kellett fogynom, ki kellett törnöm a csóró kisrendőr melóból, főiskolát kellett végeznem, ki kellett találnom az Update low carb rendszert, bele kellett tennem az összes pénzem, le kellett fogyasztanom a Gfk szerint 750 ezer embert, kellett forgatnom 20 filmet, 450 tévétornát, elérni két Guinness világrekordot és túlélni két szívműtétet. Laza biznisz volt. A kifogásaid fájdalomcsillapítók, hogy elviseld a nem tevés kínját…” – írta Schobert Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top