TV-sztárok

Ekkor hagyja el a rehabot Curtis

Az újpesti rapper naptára már most tele van fellépésekkel, szponzorai pedig továbbra is kitartanak a függőségét kezelő zenész mellett.

Bár minden esély megvolt rá, hogy Curtis bejelentését követően kihátrálnak mögüle a szponzorok, egyelőre úgy néz ki, továbbra is élvezi a cégek bizalmát, akik pozitív lépésként értékelték, hogy a 29 éves rapper bevallotta függőségét, és elvonóra ment – írja a Blikk. Curtis jelenleg is hathetes elvonóját tölti, ennek ellenére dübörög az üzlet, és közösségi oldalainak kezelői egymás után töltik fel a hirdetéseket, sőt a régi szponzorok mellett újak is képbe kerültek.

A bulvárlap úgy tudja, a zenész február 20-án hagyja el a rehabilitációs intézetet, azután pedig több színpad is várja őt Budapesten és vidéken. Bár a koncertek be vannak írva a naptárba, a szervezők is várják Curtis visszatérését, az pedig egészségi állapotának függvénye, hogy mennyit vállal a tervezett bulikból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top