Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
TV-sztárok

Az Insta világsztárja, Gianluca Vacchi is fellép az idei EFOTT-on

DJ-ként fogja szórakoztatni a közönséget.

Nyáron hazánkba látogat Insta-sztár, Gianluca Vacchi, akinek 12 milliós a rajongótábora. A közkedvelt milliárdos Magyarországon életében először az EFOTT-on fog zenélni – olvasható a fesztiválszervezők közleményében.

Az 51 éves olasz milliárdost ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram-követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 12 millióan. Naponta posztolt képei 200.000 like alatt meg sem állnak, de a félmilliós kedvelés sem ritka. Stílusa és tánctudása összetéveszthetetlen, Velencére érkezését pedig legújabb hóbortjának köszönhetjük: a 2019. július 9-15. között rendezett EFOTT fesztiválon DJ-ként fogja szórakoztatni a közönséget.

Vacchi elmondása szerint az iskolai évek alatt iszonyatosan félénk és szégyenlős gyerek volt. Nemigen barátkozott, profi síelőként a sport volt az élete. A Bolognai Egyetemet 25 évesen fejezte be, és egyből beszállt a családi, gyógyszeripari vállalkozásba. 10 évet csak a munkának és az adósságok kifizetésének szentelt, nyaralás, szabadság és felesleges költekezések nélkül – a ma luxuséletet élő olaszról ezt valószínűleg kevesen gondolnák, pedig állítása szerint már nem a pénz áll nála fókuszban: mindössze olyan vagyont szeretne, amellyel fent tudja tartani saját, illetve barátai életszínvonalát.

A következő 10 év aktív vállalkozói lét után ugyanis az akkor 45 éves Gianluca Vacchi rádöbbent, hogy az idő telik, ő pedig nem élvezi úgy, ahogy tehetné. Feladatait ekkor átadta bizalmasának, így hirtelen rengeteg szabadideje lett, amit hedonista módon ki is élvezett, az erről készített videókkal és képekkel pedig elkezdte szórakoztatni a világot. Hitvallása az, hogy az álmainkért kell élnünk, nem a túlélésért, hiszen így léphetünk ki a megszokott mókuskerékből:

Ha nem álmodoztam volna, nem tartanék ott, ahol most. Sokszor beszélek fiatalokkal, és megkérdezem, mit akarnak az élettől. A válasz gyakran az, hogy Gianluca Vacchik akarnak lenni, de hát ez nem egy munka!

– mondta nevetve egyik videós interjújában az 51 éves sármőr.

Táncával először J Balvin és Willy William Mi Gente című slágerének klipjében szerepelt, amely 2,2 milliárdos megtekintésnél jár az ismert videómegosztón.

Élete az emberek szórakoztatása lett, és ehhez körülbelül egy éve a legjobb utat találta meg: nemzetközi DJ karrierbe kezdett. Sebastián Yatraval közösen kihozták a nagy sikerű LOVE című számot, de a rádiókból folyamatosan dübörög a Viento és a Luis Fonsival közös Sigamos Bailando is.

A DJ-k sorát szerettük volna megdobni egy olyan fellépővel, akit először köszönthetünk hazánkban, és aki óriási bulit tud csinálni. Gianluca Vacchi már biztosan ott lesz velünk Velencén, az EFOTT-on, de az egyelőre még talány, hogyan robban be az általában luxus yachttal, helikopterrel vagy meggypiros Rolls-Royce-szal közlekedő olasz milliárdos

– mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, hozzátéve, hogy az egyhetes tóparti nyaralások éjszakáit olyan nemzetközi lemezlovasok pörgetik még fel, mint Borgore vagy Tujamo, továbbá a hazaiak közül Metzker Viktória, Ludmilla, Andro és Pixa is.

EFOTT

Címlap

top