TV-sztárok

Németh Kristóf tartalékaiból üzemelteti színházát

Németh Kristóf nincs könnyű helyzetben, színházát a tartalékaiból üzemelteti.

A Blikk úgy tudja, hogy Németh Kristóf színházának, a Fórum Színháznak március 7-én volt az utolsó bemutatója, a honlapján meghirdetett előadásai sincsenek. Németh Kristóf igazgató saját bevallása szerint is küzdelmes a helyzet.

„Folyik a munka, tervezzük a jövőt, vidéken játszunk, de tény, hogy jelenleg várakozó állásponton vagyunk. A minisztérium nemrégiben írta ki a pályázatot, mi be is adtuk a sajátunkat, de még hónapokba telik, mire kiderül, mi az eredmény… Tényleg a saját tartalékainkból élünk éppen, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézünk előre. Nemrégiben Londonban jártunk, ahol megvásároltuk darabok jogait, és tárgyaltunk olyan színházakkal, amelyek szintén egy egykori mozi épületében alakultak meg… Türelmesnek kell lennünk, ami nem mindig könnyű. Nem szeretek rosszat vizionálni, bár hurráoptimista sem vagyok. Jelenleg nem tehetünk mást, mint várunk a döntésre és tesszük a dolgunkat” – mondta Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top