TV-sztárok

Egyelőre mégsem lakoltatta ki Pécsi Ildikó az unokáját

Furcsa jogi hercehurca zajlik Pécsi Ildikó budai házának ügyében.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy jogerős bírósági ítélet értelmében Pécsi Ildikó unokájának, Szűcs Csabának mielőbb ki kell költöznie nagyanyja budai házából, ám a fiatalember erre nem volt hajlandó. Tegnap lejárt a türelmi idő, és a végrehajtó rendőri kísérettel zárat cserélt az ingatlanon. A lakásban senki sem tartózkodott, mivel a fiú anyja, Pártos Csilla már korábban kiöltözött onnan, Szűcs pedig az egyetemen volt.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évekig jártak a bíróságra

„Korábban elvittük a bútorokat, mert édesanyaként az volt a leglényegesebb számomra, hogy a fiamnak ne essen baja és újra otthonra találjon” – mondta a Blikknek Pártos Csilla. A fiú az utolsó pillanatig sem hitte el, hogy Pécsi Ildikó a végsőkig el fog menni az ügyben. A lap úgy tudja, felajánlotta, hogy bérleti díjat fizet, hogy maradhasson, de a színésznő ezt elutasította.

Jelen állás szerint már csak Pécsi Ildikónak van kulcsa a lakáshoz, egyelőre mégsem ünnepelhet. A Bors szerint ugyanis a végrehajtó, mivel az eljárás idején senki sem tartózkodott az ingatlanban, „harminc napos türelmi időt adott az átadás-átvétel lebonyolítására”. A ház ez idő alatt feltehetőleg teljesen üresen fog állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top