TV-sztárok

Ő lenne Flipper Öcsi fia? Megvan a DNS-teszt eredménye

Hácz Tamás DNS-tesztet végeztetett, hogy megtudja, igaz-e a feltételezés.

A DNS-teszt eredménye alapján a 27 éves Hácz Tamás valóban a 11 éve meghalt Jeszenszky Béla, azaz Flipper Öcsi egyetlen gyereke. Mint a Blikk írja, a szakácsként dolgozó férfi a vizsgálat előtti napokban enni és aludni is alig tudott, amikor pedig orvosa közölte vele az eredményeket, a könnyeivel küzdött.

„Édesanyám négy éve egy mély beszélgetés alkalmával elmondta az igazat – mondta el Hácz Tamás. – Szerető családban nőttem fel. A nevelőapám úgy foglalkozott velem, mintha a sajátja lennék, megkaptam mindent, mégis tudni akartam az igazat.”

Flipper Öcsi (Fotó: Gálos Mihály Samu)

A férfi arról is beszélt, hogy vér szerinti apja rokonsága máris rokonként kezeli őt is. „Olyan a járása, a hadaró beszéde, a nevetése, a keze, a körme, még az orrát is ugyanúgy vakarja meg, mint a bátyám” – mondta Marót Viki, Flipper Öcsi húga még a vizsgálat előtt, most pedig hozzátette, nem is lepődött meg az eredményen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top